Tijs Dejonckheere

Reclamemaker en boekenschrijver

Lunch Garden

Soms heb je al slecht geslapen. En je zal zien, net die dag moet je vol aan de bak om de laatste hand te leggen aan de nieuwe campagne voor Lunch Garden. Een campagne die ‘uiteraard’ niet uit één, maar uit twee televisiespots bestaat. In die spots volgen we een hardwerkende moeder en haar gezin doorheen de dag, waarbij ze werk en familie naadloos probeert te combineren. Spijtig genoeg is niet elke dag als de andere. Een voor hen onzichtbare verteller volgt het gezin op de voet en helpt de al iets te strakke planning compleet om zeep. Op zo’n dagen is koken er dikwijls te veel aan. Gelukkig staan de deuren van Lunch Garden altijd open zodat je met je gezin kan genieten van een overheerlijk, gezond en voordelig menu.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio