Tijs Dejonckheere

Reclamemaker en boekenschrijver

Telenet CamerApp

In 2016 werd Telenet 20 jaar, en daarom lanceerde het de Vollenbak Vooruit-campagne. Een nostalgische terugblik op ons mediagebruik van toen, die onderstreept welke grote stappen we (mede dankzij Telenet) gezet hebben op technologisch vlak.

Denk bijvoorbeeld eens aan foto’s: hoe ging dat vroeger ook alweer? Dat toont de CamerApp. De app schiet je terug naar de tijd toen je foto’s maakte met een wegwerpcamera. Zonder filter, zonder preview, maar mét wachten.

De App was te downloaden via de App Store en Google Play. Eens je de app had geïnstalleerd, had je 14 dagen de tijd om 15 foto’s te nemen. Enkele dagen later ontving je de foto’s gratis bij je thuis, met een kortingsbon voor een nieuwe smartphone.

telenet_camerapp_caseboard_3507

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio