Tijs Dejonckheere

Reclamemaker en boekenschrijver

“Wat doe jij nu eigenlijk?”

Iedereen met een marketingjob mocht tijdens de eindejaarsperiode aan zijn familie vast weer de volgende vraag beantwoorden: “Wat doe jij nu eigenlijk?” Onderstaand filmpje, met in de hoofdrol enkele ouders en grootouders van bekende Boondogglers, getuigt dat de familie niet altijd op de hoogte is van wat marketeers en reclamemensen nu exact doen.

Om aan dat ongetwijfeld herkenbare euvel voorgoed een einde te naaien, pakt Boondoggle uit met de “The Good Old-Fashioned Job Description”. Op een website kunnen alle klanten een gepersonaliseerd, ingekaderd borduurwerkje bestellen dat meteen ook een glasheldere jobomschrijving is. Anders gezegd: hét ideale cadeau om nooit meer te vergeten wat (klein)zoon of dochterlief voor de kost doet.


jobdescription

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio